Consultanta fiscala

Consultanta fiscala

Activitati de consultanta fiscala

  • Acordam consultanta in domeniul fiscal privind taxele directe (impozit profit, salarii, dividend), taxele indirecte (TVA), contributii privind asigurarile sociale, taxele locale (impozitpe cladire, terem), atat pentru societi comerciale at si pentru persoanele fizice.

Activitati de asistenta in fata organelor fiscala

  • Pe parcursul derularii unui control fiscal va asistam in vederea derularii unei relatii optime cu organele de control, furnizaera corecta a informatiilor, consultanta confom codului de procedura fiscal.

Activitati de intocmire a declaratiilor fiscale

  • Va putem consilia la intocmirea corecta si la timp a declaratiilor fiscale lunare, trimestriale, semestriale si anuale cum ar fi cele privind: impozitul pe profit, TVA, contributii sociale, impozitele si taxele locale etc.

Reprezentare in fata organelor juridiciare

  • In baza calificarii profesionale pe care o avem va putem oferi reprezentare ca si consilier in cadrul eventualelor procese juridice pe care le aveti in derulare.

Certificarea declaratiilor fiscale

  • Certificarea declaratiilor fiscale pe care o oferim va ofera o siguranta in plus ca ati stabilit corect si la timp obligatiile fiscale.

Prognozarea si optimizarea fiscalitatii firmei

  • Impreuna putem sa prognozam si sa optimizam calendarul si cuantumul obligatiilor fiscale ale firmei dvs. la inceputul activitatii, anual dupa inceperea activitatii cat la lichidarea firmei.